Υπηρεσιεσ

Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τις διαταραχές λόγου, φωνής ομιλίας και μάσησης – κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες, όποια κι αν είναι η αιτία αυτών των διαταραχών: νευρολογική, εξελικτική ή λειτουργική. Αποσκοπεί στην ανάπτυξη της εξωλεκτικής και λεκτικής επικοινωνίας, την καθαρότητα της ομιλίας και της φωνής και στην παραγωγή λόγου των βαρήκοων.
This image has an empty alt attribute its file name is bigstock-child-training-basic-language-408859919-scaled-1jpg

Εργοθεραπεία

Εργοθεραπεία είναι η τέχνη και η επιστήμη που βοηθά τους ανθρώπους να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές δραστηριότητες που είναι σημαντικές σε αυτούς, ανεξάρτητα από την πάθηση, αναπηρία ή μειονεξεία που πιθανό να αντιμετωπίζουν.
This image has an empty alt attribute its file name is ergotherapia_paidiajpg

Ειδικό Παιδαγωγικό

Με τον όρο ειδικό παιδαγωγικό εννοούμε το εξατομικευμένο πρόγραμμα παιδαγωγικής παρέμβασης.
Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες παρουσιάζουν τα παιδιά που έχουν φυσιολογική νοημοσύνη, δεν παρουσιάζουν κινητικές ή αισθητηριακές αναπηρίες, διαταραχές συναισθήματος ή κάποιο σύνδρομο, αλλά δυσκολεύονται να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να μάθουν και υπολείπονται σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ίδιας χρονολογικής και νοητικής ηλικίας.
This image has an empty alt attribute its file name is ce95ceb9ceb4ceb9cebacebf-cf80ceb1ceb9ceb4ceb1ceb3cebfceb3ceb9cebacebfjpg